Concurrentie voor Grand Theft Auto?

Door: robin-smit | 04 maart 2012 18:49

Review

Je hebt alles dat je hartje begeert, totdat alles ineens wordt afgepakt. In Gangstar Rio: City of Saints is het jouw taak om weer aan de top te komen.

Gangstar Rio: City of Saints, is alweer het volgende deel in de succesvolle iOS game reeks. De game speelt zich af in een open wereld, waarin je kunt doen en laten wat je wilt. Je wordt echter niet helemaal los gelaten, want de game bevat 60 verschillende, verhalende missies.

Wat direct opvalt bij het spelen van de Gangstar, is dat de besturing van de game verre van soepel is. Daarnaast voelt bijna alles in de game erg simpel en goedkoop aan. Zo zijn scènes tussendoor bijzonder ongeloofwaardig en slecht geanimeerd en het besturen van een snelle auto is nagenoeg onmogelijk. Dit zorgt ervoor dat het speelplezier van Gangstar Rio: City of Saints als snel flink wordt ingeperkt.

Wanneer Gangstar wordt vergeleken met Grand Theft Auto III, een andere sandbox game die onlangs voor iOS verscheen, weet de game op geen enkel punt de kwaliteit van Grand Theft Auto te evenaren.

Kortom

Gangstar Rio: City of Saints is een sandbox game voor iOS. De game is echter slecht te besturen en scoort op nagenoeg alle onderdelen ondermaats in vergelijking met het andere aanbod in de AppStore.

0 Reactie(s) op: Concurrentie voor Grand Theft Auto?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.