Creëer jouw eigen muziekclips

© CIDimport

Creëer jouw eigen muziekclips

Geplaatst: 29 juni 2012 - 11:29

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Mix en match nu jouw video's en muziek tot een fantastische videoclip met de app Vjay. De vele audiovisuele effecten en het uploaden van jouw eigen songs zorgen voor een geweldige mogelijkheid aan creativiteit. Wordt jij Nederlands toekomstig trots op DJ-gebied?

De ontwikkelaars Algoriddim produceerden al eerder de populaire app Djay voor de vindingrijke muziekliefhebbers onder ons. Met de komst van Vjay worden de mogelijkheden volledig uitgebreid en ligt de focus onder meer op het integreren van video's.

Het is mogelijk twee separate muziekvideo's af te spelen. Middels de verschillende knoppen kan je jouw creativiteit de vrije loop laten. Het bovenste scherm toont het uiteindelijk resultaat. Je kan de twee video's visueel op verschillende manieren mixen zoals: blend, cube, swap, grid, mozaic en push. Gebruik deze video-overgangen gecombineerd met real-time video-scratching om tot een steengoede clip te komen. Daarnaast is het mogelijk effecten toe te passen en 'loops' in te voegen.

Je kan importeren uit jouw persoonlijke muziek en video bibliotheek, maar ook direct uit de iTunes store. Het aanschaffen van muziekvideo's is dus zeer eenvoudig.

Is jouw videoclip helemaal te gek? Neem het dan op middels de rode knop. Uiteindelijk kan je de video aan iedereen laten zien, door deze te op de tv, of draadloos via de Apple tv, af te spelen.

Kortom

Vjay combineert de werelden van muziek en video op een creatieve en innovatieve wijze. Als DJ ben je nu in de gelegenheid jouw eigen videoclips in een handomdraai te bewerken en mixen. Met de iTunes-store geïntegreerd schaf je direct muziek aan en implementeer je deze in jouw clip. Neem de song tegelijkertijd op en exporteer het naar een desgewenst apparaat. Met Vjay is het het muziekplaatje compleet. Een echte aanrader.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten