Dany’s Virtual Drum 2

Door: frank-de-graaf | 05 juli 2010 14:04

Apps & Software

Iemand die thuis wil gaan drummen, kan meestal niet rekenen op erg positieve reacties vanuit de omgeving. Als het met software op een computer gebeurt, en dan ook nog in combinatie met een hoofdtelefoon, wordt het echter een ander verhaal.

Dany’s Virtual Drum is een drumprogramma waarbij u zelf de toetsenbordindeling kunt kiezen om de verschillende trommels en high-hats te bedienen. Het is mogelijk om opnames te maken van uw eigen creaties en om lekker mee te drummen met een standaardmuziekstuk. Deze ‘base’-bestanden zijn midi-files en het aantal kan eenvoudig worden uitgebreid middels de collectie die op de website van de makers staat. Ook een metronoom, waarmee een ritme kan worden vastgehouden, ontbreekt niet. Wel is het in het begin lastig om de toetscombinaties aan te leren, en wie wat verder komt loopt snel tegen de grenzen van deze drumsimulator aan. Dat maakt hem echter niet minder leuk voor beginners. Helaas is de bediening niet altijd even duidelijk. Met Escape keert u steeds een scherm terug en met F4 wisselt u tussen een volledig scherm en een ‘window’.

Dany’s Virtual Drum biedt een leuke mogelijkheid om de basis van het drummen onder de knie te krijgen, zonder de bijbehorende geluidsoverlast voor de buren.

Dany’s Virtual Drum 2

Freeware

Taal Engels

Download 50,8 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

0 Reactie(s) op: Dany’s Virtual Drum 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.