Datumprikker in een app voor je iPhone

Door: menno-van-bohemen | 08 februari 2012 14:19

Review

Een gezellig uitje plannen met je vrienden of vriendinnen, vroeger was het een ramp. Vroeger had iedereen nog een papieren agenda en ook was datumprikker.nl nog niet uitgevonden, vandaar. Sinds de uitvinding van de datumprikker is een juiste datum vinden een eitje. Je geeft een paar data op, en binnen no-time heb je een geschikte datum gevonden.

Helaas is datumprikker.nl niet erg gemakkelijk te bekijken op je iPhone. Er is geen app voor datumprikker en ook een mobiele website ontbreekt. De ontwikkelaar van Frag zag hier kansen. Hij bouwde een app vergelijkbaar met datumprikker.nl, maar dan met een gebruiksvriendelijke interface voor de iPhone.

Frag staat voor Friends Agenda en de app helpt je afspraken te plannen met je vrienden. Een afspraak is zo gemaakt. Je geeft een titel en enkele beschikbare data en locaties mee, waarna je je vrienden kunt uitnodigen. Vervolgens kun je per beschikbare datum zeggen of je wel of niet kunt, of dat je het nog niet zeker weet. In een overzicht kun je vervolgens in één oogopslag zien hoeveel van je vrienden verhinderd zijn. Zodra je een afspraak definitief plant, kun je deze meteen in de agenda van je iPhone zetten.

Kortom

Frag is een leuke app waarmee je makkelijk afspraken met vrienden kunt plannen. Vrienden uitnodigen die niet over de app beschikken is ook mogelijk, zij krijgen dan een email en kunnen op een website hun beschikbaarheid invullen. Een afspraak plannen is echter alleen mogelijk vanuit de app.

0 Reactie(s) op: Datumprikker in een app voor je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.