De Angry Birds kiezen voor het witte doek

© CIDimport

De Angry Birds kiezen voor het witte doek

Geplaatst: 21 november 2012 - 13:19

Aangepast: 16 november 2022 - 10:10

Robin Smit

Na lang wachten is er dan eindelijk weer een nieuw deel in de serie van Angry Birds games. Dit maal maken de vogels een uitstapje naar de wereld van Star Wars. Betekent dit dat er eindelijk weer vernieuwing in de serie komt?

Angry Birds Star Wars HD bestaat net als de vorige delen van Angry Birds uit verschillende levels waarin het de bedoeling is om de kwaadaardige varkentjes te verslaan. Dit doe je door verschillende vogels op ze af te schieten met behulp van een katapult. Fans van Star Wars kunnen bij deze game hun hart ophalen, want alle personages in de game zijn gebaseerd op personages uit de Star Wars films. Deze personages hebben allemaal hun eigen unieke vaardigheden die in veel van de gevallen ook gebaseerd zijn op de Star Wars films.

De levels in Angry Birds Star Wars HD kunnen over het algemeen worden bestempeld als moeilijker dan de voorgaande delen. Hiermee biedt de game zeker een nieuwe uitdaging voor ervaren Angry Birds spelers. Toch valt al snel op dat de kleine toevoegingen niet verhullen dat het concept van Angry Birds inmiddels behoorlijk is uitgemolken en ook dit deel weer meer van hetzelfde biedt.

Kortom

Angry Birds Star Wars HD is het nieuwste deel in de serie Angry Birds games. De game speelt zich af in de wereld van Star Wars en brengt veel bekende personages met zich mee. Helaas zien we in Angry Birds Star Wars weer meer van hetzelfde met marginale vernieuwingen. Voor doorgewinterde Star Wars of Angry Birds fans zal deze weer aardig wat uurtjes vermaak opleveren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten