De Apple Store in mobiele versie

© CIDimport

De Apple Store in mobiele versie

Geplaatst: 15 maart 2012 - 12:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Echte Apple liefhebbers zullen vast al tot de conclusie zijn gekomen dat de website van Apple niet erg vriendelijk is in het gebruik op mobiele apparaten. Hiervoor is er nu de Apple Store app.

In deze app is het, zoals de naam al doet vermoeden, mogelijk om aankopen te doen in de online winkel van Apple. In de app zijn alle producten van Apple overzichtelijk weergegeven en is vrijwel alle informatie te vinden die ook op de volledige website staat. Wanneer je een product vindt waar je in geïnteresseerd bent, kan je in enkele klikken het product naar jouw wensen aanpassen en bestellen met je Apple ID.

In de app is het ook mogelijk de dichtstbijzijnde fysieke Apple Store op te zoeken. Op het moment van schrijven is er echter maar een officiële Apple Store in Nederland, wat deze functie voor nationaal gebruik lichtelijk overschat maakt. Daarnaast mist de app ergens de innovatie die we gewend zijn van Apple. Los van het feit dat de app eenvoudig in het gebruik en overzichtelijk is, had Apple hier meer aandacht aan mogen besteden.

Kortom

De Apple Store app is een gemakkelijke en overzichtelijk app die de het mogelijk maakt om door middel van een app producten te bestellen bij de Apple Store. Alhoewel de app doet wat hij moet doen, lijkt de app wat simpel en hiermee niet helemaal in het straatje innovatieve apps van Apple te vallen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten