De beste app voor nieuwe en bestaande contacten

Door: robin-smit | 28 maart 2013 16:43

Review

Stapels visitekaartjes op je bureau, maar je vindt precies niet dat ene kaartje waar je naar op zoek bent. Het zou natuurlijk handig zijn als je al deze kaartjes ook digitaal zou kunnen raadplegen. Maar het invoeren van deze gegevens kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Met Business Card Reader hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Business Card Reader is een app die het mogelijk maakt om visitekaartjes te digitaliseren. In de app zou dit mogelijk zijn door een foto te maken van het visitekaartje, waarop Business Card Reader deze automatisch zou kunnen omzetten in een digitale contactpersoon. In de praktijk leek dit in eerste instantie niet goed te werken, maar na enkele pogingen kwamen we erachter dat het belangrijk is om je telefoon helemaal stil te houden tijdens het maken van een foto. Een kleine trilling in je hand met als gevolg een verschuiving in de foto kan al resulteren in een foutieve opname.

Contacten die goed worden geïmporteerd, zijn als digitaal contact of met het volledige visitekaartje te bekijken. Dit alles is terug te vinden in een mooie en overzichtelijke interface die het bekijken van contacten een feestje maakt. Eventueel zijn deze contacten ook te exporteren naar andere programma's. Een handige toevoeging aan Business Card Reader is de mogelijkheid om ook contacten op Linkedin te zoeken.

Kortom

Business Card Reader is een handige app waarmee het mogelijk is om contacten te importeren door foto's te maken van visitekaartjes. Wie dit correct zal willen doen moet echter wel even oefenen met het stil houden van zijn telefoon. De mogelijkheid om ook contacten te zoeken op Linkedin maakt van deze app zowel een goede app om nieuwe en bestaande contacten op te zoeken.

0 Reactie(s) op: De beste app voor nieuwe en bestaande contacten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.