Week 40: De beste apps voor iOS en Android

Door: Robin Smit | 07 oktober 2013 07:23

Apps & Software

De afgelopen week hebben we hier weer uiteenlopende apps besproken. In dit artikel vind je ze allemaal nog een keer terug, overzichtelijk onder elkaar.

Avicii | Gravity

Een beetje artiest kan tegenwoordig niet zonder de nodige merchandising. Waar je hierbij enkele jaren geleden misschien nog dacht aan t-shirts, mokken en muismatten, bewijst Avicii dat het ook anders kan. Zo speel je nu zelfs de tracks van de hotste DJ van dit moment bij elkaar in Avicii | Gravity.

JamCam

Een video kan al snel veel leuker worden gemaakt door deze te voorzien van muziek. Nu zijn er gelukkig voldoende mobiele apps waarmee je jouw opgenomen video's achteraf kan monteren. JamCam maakt dit nu echter een stuk eenvoudiger.

Pose

Dat je over het algemeen als eerste wordt beoordeeld op je uiterlijk mag geen geheim zijn. Het kan daarom profijtelijk zijn om de nodige aandacht te besteden aan de manier waarop je jezelf kleedt. Aangezien de nodige inspiratie hierbij nooit weg is, helpt Pose je aan de laatste trends.

Strata

Als ik terug kijk op de denkspelletjes die ik de afgelopen jaren langs heb zien komen, kan ik me er geen een bedenken die echt uitblonk op de vormgeving. Dit geldt dan tot op de dag van vandaag, want Strata is een lust voor het oog.

MotionX-24/7

Door de jaren heen heb ik al veel verschillende apps gezien die je moeten helpen om gezonder te leven. Zo waren er apps waarmee je je hartslag bij kan houden, die je vertellen hoeveel je slaapt of helpen meer te bewegen. MotionX-24/7 combineert dit allemaal in een app.

0 Reactie(s) op: Week 40: De beste apps voor iOS en Android

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.