Deze apps voor iPhone X moet je meteen downloaden

Door: Martin Gijzemijter | 03 november 2017 08:17

How To

Je hebt de iPhone X besteld en (wellicht binnenkort) in je handen. Je hebt even gespeeld met Animoji’s, met Face ID en met Portrait Lighting. Maar wat zijn nu de beste apps voor iPhone X?

Want uiteindelijk komt dan toch het moment waarop je je afvraagt, met welke apps kan ik (mezelf of anderen) laten zien wat je voor dingen kunt met deze iPhone? Wij zetten drie apps voor je op een rij.

1. Netflix

Ho, wacht even, Netflix had ik toch ook al op mijn iPhone 6 / 7? Jazeker, maar het display op je iPhone X is wel even van een ander kaliber dan het display op je eerdere iPhones. Daarbij komt dat Netflix speciaal voor de iPhone X (en de nieuwe iPad Pro) de app van een update heeft voorzien, waardoor de app nu HDR-weergave ondersteunt. Voor je te vroeg juicht: om van dit voordeel te kunnen profiteren, moet je wel het duurste abonnement van Netflix hebben, waar 4 gebruikers tegelijkertijd gebruik van kunnen maken, met ondersteuning voor 4K. Aan 4K heb je op je iPhone X natuurlijk niet zoveel, maar HDR-weergave op je oled-scherm gaat je héél blij maken.

Netflix wordt extra mooi op het oled-scherm van de iPhone X.

2. infltr

In alle eerlijkheid is dit een app die niet alleen heel geschikt is voor de iPhone X, maar ook voor de onlangs uitgekomen iPhone 8 Plus. In de basis is het niets anders dan een app met eindeloos veel filters. Maar dankzij de verbeterde Portretmodus-functie in de iPhone, kun je de filters in deze app afzonderlijk toepassen op de achtergrond van je foto én op de voorgrond. En wanneer je je realiseert dat deze app maar liefst 7 miljoen (!) filters heeft, kun je je voorstellen dat je daar hele interessante foto’s mee kunt produceren.

3. Night Sky

Apps waarmee je de sterrenhemel kunt bekijken zijn er natuurlijk al een (behoorlijke) tijd, maar nog niet eerder zo geavanceerd als de nieuwste versie van Night Sky. Het enige dat je hoeft te doen is de app te starten, de camera van je iPhone X naar de lucht te richten in de nacht, en de app projecteert de sterren, planeten en sterrenstelsels over de lucht heen, met fenomenale precisie (dus niet die schuddende semi-overlays die we tot nog toe gewend waren). Daarnaast is er een nieuwe Grand Orrey functie, waarmee je zelf tussen de planeten door kunt wandelen.

0 Reactie(s) op: Deze apps voor iPhone X moet je meteen downloaden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.