De betere WK stresstraining: Zelf online penalties trappen

Door: Martin Gijzemijter Martin Gijzemijter | 29 juni 2014 12:11

Apps & Software

De groepsfase voor Nederland is voorbij en we zitten in de 8e finale. Fijn, maar gelijkspelen is daar geen optie. Als we het in de 90 minuten niet kunnen beslechten, dan wacht ons die verschrikkelijke vloek: penalties! Deze games helpen je alvast bij de mentale stresstraining.

World Cup 2014

Het is zeker niet de beste penaltygame ooit gemaakt, maar wat ontzettend leuk is aan deze game, is dat het sfeertje er enorm lekker in zit. Een zingend publiek op de achtergrond, een land kiezen, en meteen gaan.

De bal reageert niet superrealistisch, maar je hebt het al snel onder de knie, en dan wordt de spanning al heel snel echt. Zéker wanneer je fantaseert dat je tegenstander Mexico is. Red jij het tot de volgende ronde?

De in-game physics kunnen iets beter, maar het sfeertje is héél lekker.

Penalty Shootout 2012

We leven natuurlijk in 2014, maar dat maakt dit spelletje niet minder leuk. Het ziet er grafisch een stuk minder fraai uit dan World Cup 2014, maar speelt daarentegen een stuk fijner en is dan ook veel minder moeilijk. Frustreert de moeilijkheidsgraad van het eerste spel je, dan is dit een prima alternatief. Al moeten we bekennen, dat de spanning er alsnog voor zorgde dat we er in de finale tegen Griekenland uit werden geknikkerd.

Grafisch minder mooi, maar speelt een stuk beter.

Neymar Football Superstar

Zijn de eerste twee games je iets te serieus? Probeer dan eens deze hilarische variant. Volgens deze game is er maar één speler die telt, Neymar, en daarmee moet je de klus klaren. De tekst 'Choose the Neymar you want to be' aan het begin, geeft al aan dat de makers het niet zo nauw nemen met de serieusheid van het voetbalspel.

In dit spel draait het om twee dingen: Neymar en geld, en hoe je die zo goed mogelijk combineert. Raak je de keeper, dan gaat dit van je salaris af. Soms komt er ineens een Dollarteken over het veld rennen (supermelig), raak je die, dan spek je je salaris. Ideaal als je even je zinnen wilt verzetten omdat je niet kunt winnen met penalties.

Er is maar één ster: Neymar.

0 Reactie(s) op: De betere WK stresstraining: Zelf online penalties trappen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.