De (bijna) console shooter

Door: robin-smit | 21 mei 2012 16:58

Review

Nog niet zo heel lang geleden was er een duidelijk grens tussen de mogelijkheden van het spelen van een game op de console en het spelen van een game op een mobiel apparaat. Deze grens lijkt echter steeds meer te vervagen. Een goed voorbeeld hiervan is de first person shooter N.O.V.A. 3 voor de iPhone en iPad.

N.O.V.A. 3 is een game die zich afspeelt in de toekomst, waarbij je de aarde moet vrijmaken van bloeddorstige buitenaardse wezens. Hierbij wordt doorgeborduurd op het verhaal uit de vorige delen van N.O.V.A. In de game heb je verschillende wapens en andere krachten tot je beschikking om je doel te bereiken.

De graphics van de game weten erg te imponeren en behoren zonder twijfel tot de top van wat er op dit moment in de App Store te bieden is. Een nadeel aan dergelijke games is wel dat de besturing op een touchscreen niet optimaal werkt. Hiervoor zal nog steeds de toevlucht bij de consoles moeten worden gezocht.

Kortom

N.O.V.A. 3 is een first person shooter die zich afspeelt in de toekomst. De game ziet er grafisch erg imponerend uit en weet het gat tussen de consoles en mobiele devices nog kleiner te maken.

0 Reactie(s) op: De (bijna) console shooter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.