De community altijd bij de hand

Door: Robin Smit | 01 januari 2012 10:01

Apps & Software

One more thing, volgens de website zelf de grootste Apple community van de Benelux, is nu ook te lezen in een eigen app. In de app is het mogelijk om op de hoogte te blijven van het laatste Apple news, of om van het forum gebruik te maken.

In de app van On More Thing worden dezelfde nieuwsberichten als op de website getoond. Door een erg frisse en schone interface, is de app prettig in het gebruik en zijn artikelen gemakkelijk te lezen. Ook is het in de app mogelijk om te luisteren naar de podcasts die door de website worden gemaakt. Nieuwe berichten kunnen overigens door middel van push direct op je telefoon worden weergegeven, waardoor je nooit iets hoeft te missen.

Wat erg handig is aan de app, is de toegang tot het forum van One More Thing. Hierop zijn veel Apple-gerelateerde onderwerpen te vinden. Ook kan op berichten worden gereageerd, of kunnen nieuwe onderwerpen worden aangemaakt. Het is niet mogelijk om te zoeken op het forum. Dit maakt het lastig om een specifiek onderwerp te vinden.

Kortom

De app van Apple community One More Thing weet een website en forum mooi samen te voegen. Door een mooi design, werkt de app erg prettig. Een klein nadeel is dat het niet mogelijk is om te zoeken op het forum.