De digitale globe

Door: robin-smit | 09 december 2012 16:19

Apps & Software

De aarde is een prachtige planeet die je misschien wel uren zou kunnen bestuderen zonder ook maar een keer hetzelfde te zien. Ongetwijfeld zal je dit als kind ook regelmatig hebben gedaan bij een van de grote globes op school. Met de app Atlas by Collins kan je dit nu ook gewoon thuis doen.

Atlas by Collins is een virtuele globe die je een prachtig beeld geeft van de planeet waar wij op leven. Uniek aan de app is dat het ook mogelijk is om verschillende nieuwe globes te downloaden waarmee je meer informatie krijgt over bijvoorbeeld vegetatie of bevolking. Deze globes zijn interactief en hierdoor erg interessant om te bestuderen. Helaas werkt het downloaden van nieuwe globes niet zo soepel als we graag hadden gezien.

Een ander nadeel aan Atlas by Collins is dat je niet bijzonder ver kan inzoomen op de globes. Zo kom je bij Nederland niet verder dan een handjevol grote steden.

Kortom

Atlas by Collins is een app die je de beschikking geeft over een digitale globe. In de app is het mogelijk additionele globes te downloaden die je inzicht geven in onder andere bevolking en vegetatie. De app is erg mooi, maar laat helaas enkele kleine steekjes vallen.

0 Reactie(s) op: De digitale globe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.