De handige assistent voor je agenda

Door: robin-smit | 15 november 2012 15:08

Review

Wie veel afspraken buiten de deur heeft zal ongetwijfeld het probleem herkennen dat reistijd lastig is in te plannen in je agenda. Hoe laat moet je weg? Is er vertraging onderweg? Vragen die je vanaf nu eenvoudig kan laten beantwoorden door Leave Now.

Leave Now is een app die nauw samenwerkt met je agenda en automatisch uitrekent hoeveel reistijd je moet uittrekken voor je afspraken. De app kan dit zowel doen voor verschillende manieren van reizen, waaronder de auto en het Openbaar Vervoer. Erg handig aan Leave Now is dat de app je automatisch een melding geeft wanneer het tijd is om te vertrekken naar je afspraak. Als je met de auto reist en er file staat, wordt de reistijd hier op aangepast.

Erg handig aan Leave Now is dat de app volledig zelfstandig werkt. Het enige dat je moet doen is de locaties bij afspraken in je agenda vermelden. Hierdoor zal het gebruik van de app je nagenoeg geen extra tijd kosten. Een nadeel is wel dat de tijdberekening voor het Openbaar Vervoer nogal onduidelijk en hierdoor eigenlijk onbruikbaar is. Wie echter veel met de auto reist, zal heel veel hebben aan deze handige assistent.

Kortom

Leave Now is een handige app die je automatisch een melding geeft wanneer je moet vertrekken naar een afspraak. De app werkt nagenoeg zelfstanding, waardoor er geen extra inspanning is vereist voor het gebruik. Voornamelijk voor mensen die reizen met de auto is deze app erg handig.

0 Reactie(s) op: De handige assistent voor je agenda

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.