De ideale app voor elke wintersporter

Door: carolien-danckaerts | 29 december 2011 16:31

Review

Wie wel eens op wintersport gaat doet een week voor vertrek een grondige check van de weersomstandigheden ter plaatse. Ligt er sneeuw, hoe hoog is de sneeuw, welke liften zijn open, wat is de kwaliteit van de sneeuw? Dat betekent alle buitenlandse weerstations raadplegen en dat duurt even. Tegenwoordig kan dit allemaal met 1 app: Sneeuwhoogte+

Sneeuwhoogte+ ziet er gelijk bij het opstarten erg overzichtelijk uit. Waar je ook naartoe gaat, de bestemming staat in de ellenlange lijst met wintersportplaatsen en -gebieden. Nadat een plaats geselecteerd is laat de app zien hoe het met de weersomstandigheden van het gebied gesteld is. Ook kun je direct zien of de pistes open zijn en wat de verwachting voor de komende dagen is.

Alsof dat nog niet genoeg is kun je ook de webcams ter plaatse bekijken, al is dit meer een leuk grapje dan dat het echt nuttig is op de iPhone. Dat je de kaart van het skigebied kunt downloaden vanuit de app is wel heel erg handig. Zo kan de gebruiker zich alvast oriënteren op pistes die hem aanspreken.

Kortom

Sneeuwhoogte+ is echt een fantastische app voor eenieder die op wintersport gaat. Alle gegevens zijn duidelijk weergegeven en deze app werkt heel simpel. Nagenoeg elk skigebied kun je terugvinden in deze applicatie en dat is erg fijn. Het is prettig dat je alle statistieken met betrekking tot skigebieden in een oogopslag ziet. Ook het feit dat de pistekaart te downloaden is maakt dit een handige app.

0 Reactie(s) op: De ideale app voor elke wintersporter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.