De ideale foto-beheerapp

© CIDimport

De ideale foto-beheerapp

Geplaatst: 25 november 2011 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 10:34

Redactie ID.nl

Een kiekje maken met je telefoon, is iets wat af en toe best leuk of handig is. Sommigen zijn van mening dat de camera op je telefoon een echt fototoestel overbodig maakt, maar daar is lang niet iedereen het over eens.

Voor hen die wel van mooie foto's houden en deze ook graag delen via flickr, is er de flickr-app. Met deze app kun je de foto's die je op flickr geplaatst hebt, beheren. Zo kun je vanuit de app tags en een omschrijving toevoegen. Dit gaat heel simpel, met één druk op de knop kun je al een tag aan je afbeelding toevoegen.

Het is via de app ook mogelijk om met je iPhone gemaakte foto's op flickr te zetten, dit gaat tevens erg gemakkelijk.

Al je flickr-contacten houden hun pagina natuurlijk ook up-to-date en hiermee is prima rekening gehouden als je de app start zie je een slideshow van recente foto's van je contacten voorbij komen, wat een leuk effect geeft. De app ziet er grotendeels net zo uit als de website maar biedt slechts de functies die je op je telefoon het meest zal gebruiken. Voor complexere dingen dien je toch de computer te blijven gebruiken

Kortom

De flickr-app is een prima verlengstuk van de website en werkt goed. Het feit dat je tags en met je iPhone gemaakte foto's kunt toevoegen is erg prettig en ook is het leuk dat je de updates van je contacten kunt bijhouden. Dat er slechts amper aan instellingen gesleuteld is jammer, maar dat mag de pret van deze app zeker niet drukken!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten