De ideale partner voor in de auto

Door: robin-smit | 24 februari 2012 20:00

Review

Flitsers.mobi is een app die met behulp van een grote community mobiele- en vaste flitsers in Nederland netjes in kaart weet te brengen. Daarnaast is in de app ook een simpele routeplanner ingebouwd.

Door middel van het bijhouden van de huidige locatie, weet Flitsers.mobi op tijd een waarschuwing te geven bij het naderen van een flitser. De afstand waarvoor deze waarschuwing wordt afgegeven, kan door de gebruiker zelf worden ingesteld. Daarnaast is er binnen de app ook de mogelijkheid om zelf flitsers aan- of af te melden, om zo de andere gebruikers te helpen. Om ook op de hoogte te blijven van de files, is er een functie om de ANWB-verkeersinformatie te ontvangen.

Binnen Flitsers.mobi is het ook mogelijk een route in te stellen, die vervolgens op het scherm wordt getoond. Deze routeplanner is op het moment van schrijven nog in beta en biedt nog geen ondersteuning voor gesproken navigatie.

De vele functies van Flitsers.mobi kunnen erg handig zijn voor op de weg, maar helaas doet dit wel af aan het gebruiksgemak. Hierdoor is het af te raden om de app te bedienen tijdens het rijden.

Kortom

Flitsers.mobi is een flitsverklikker voor Android en iOS, die eigenlijk veel meer doet dan enkel het verklikken van flitsers. Zo is de app met onder andere een routeplanner en file informatie de ideale partner voor in de auto. Wel is de app door de vele functies niet erg vriendelijk voor het gebruik onderweg.

0 Reactie(s) op: De ideale partner voor in de auto

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.