De juiste informatie en de juiste tijd

Door: ringo-van-dorst | 24 december 2011 15:00

Apps & Software

Zeker wanneer de dagen kort zijn en de temperaturen laag, is het prettig te weten wanneer jouw trein precies zal vertrekken. Trein geeft je deze informatie tot op de minuut nauwkeurig, waardoor je niet meer onaangenaam verrast op het station arriveert en nog enkele minuten in de kou hoeft te staan. Check Trein voordat je vertrekt en je kunt wellicht nog even binnen blijven en rustig je koffie opdrinken.

Trein zoekt via GPS direct het dichtstbijzijnde station en laat deze bij de tab Vertrektijden bovenaan zien, evenals de eerstvolgende drie vertrekkende treinen geplande vertrektijd en hun eventuele vertraging. Tap je op dit station, dan krijg je tot anderhalf uur vooruit de vertrekinformatie te zien met het vertrekspoor en extra informatie over de trein (Sprinter, Intercity). Je kunt hierna verder de volledige dienstregeling ophalen door op de reis naar keuze te tappen.

Een aparte tab laat de huidige storingen zien (een badge geeft het totale aantal aan). Tenslotte heb je de Planner om een specifieke reis in te plannen, waarbij je vervolgens alleen nog op "plan eerstvolgende heenreis" of "... terugreis" hoeft te tappen om direct te zien wanneer je op welk spoor moet zijn om deze trein te halen.

Kortom

Trein geeft je precies die informatie die je wilt hebben als je eens een keer een treinreis gaat maken, of regelmatig met de trein reist. Omdat de app deze informatie snel en handig presenteert, kan Trein je een hoop gehaast en nodeloos gewacht besparen. Deze app is de prijs, vergelijkbaar met die van een Mars bij de Kiosk, daarom meer dan waard.

0 Reactie(s) op: De juiste informatie en de juiste tijd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.