De juiste planten kunt gebruiken tegen de hordes zombies

Door: peter-pool | 05 september 2011 09:43

Review

Dat zal je altijd zien. Schijnt het zonnetje en wil je met niet al te veel om het lijf met een dun laagje zonnebrand op je lijf in je tuintje gaan liggen, duiken er plotseling hordes zombies op die de hele boel komen vergallen.

Na er achter te komen dat de politie bellen geen zin heeft, moet je toch echt het recht in eigen hand nemen. Probleem is dat we niet net zoals Amerikanen allemaal een stuk of drie vuurwapens in een la hebben liggen, dus moet je iets anders verzinnen. Dan kun je natuurlijk gebruik maken van de meest exotische vegetatie die je in je tuintje tegenkomt.

Bobsleeteam

Wat dacht je van erwtenschieters die zonder genade de zombies uit hun sokken schieten. De zombies zijn echter ook niet gek en voor je het weet lopen ze nagenoeg allemaal met een emmer op hun kop en stuiteren de erwten vrolijk van hun af. Gelukkig heb je de aardappelmijn die een zombie al snel tot een hoopje botten reduceert. Maar ja, als die dan worden geconfronteerd met het zombiebobsleeteam (nee, we verzinnen het niet) dan lijken ook die volkomen kansloos. Dan zijn er nog een soort vlammenwerperplanten (wie heeft hem niet in zijn tuin staan?) en zowaar een vleesetende plant die kennelijk verzot is op het rottende vlees van de gemiddelde zombie. Handig groen dus, zullen we maar zeggen.

Duimschroeven

De zombies wankelen naar jou toe via een van de zes wandelpaden en eigenlijk alles dat jij moet doen, is de juiste plant tegenover de zombies neerzetten zodat de opmars van het dode tuig gestopt wordt. Simpel? Dat is het aan het begin ook. Maar vergis je niet: wanneer je denkt dat de game te simpel is, draait men de duimschroeven langzaam aan en voor je het weet, kom je toch in het nauw te zitten en moet je al je strategische vernuft gebruiken om het level zonder al te veel kleerscheuren door te komen. Kies dus aan het begin van iedere ronde de juiste zaadjes om te planten en de strijd in jouw voordeel te beslechten.

Kortom

Met een flinke stapel aan gameplaytypes en een game die schattig is vormgegeven, maar stiekem heel erg uitdagend en verslavend is, kun je eigenlijk niet anders dan concluderen dat je deze game gewoon moet downloaden en hem zelf moet gaan proberen. Kijk of jij goed genoeg bent om de hordes zombies een halt toe te roepen!

0 Reactie(s) op: De juiste planten kunt gebruiken tegen de hordes zombies

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.