De leukste weetjes bij elkaar

Door: robin-smit | 18 november 2012 15:18

Review

Interessante weetjes doen het altijd goed op een feestje of in de pauze bij je collega's. Wist je bijvoorbeeld dat je diamant kunt maken van pindakaas? Dat zal je ongetwijfeld nog vaak te binnen schieten wanneer je 's morgens je boterhammetje staat te smeren. Wie nog meer van deze leuke weetjes te weten wil komen kan met Weird but True zijn lol op.

Weird but True is een app van National Geographic waarin de meest uiteenlopende weetjes worden getoond. De app is gericht op kinderen, maar dat wil absoluut niet zeggen dat volwassen niet zoet kunnen zijn met deze app. Helaas voor de Nederlandse kinderen zijn de teksten in de app wel in het Engels. Hierdoor zullen jongere kinderen waarschijnlijk niet zelfstandig met de app overweg kunnen.

De weetjes worden stuk voor stuk gepresenteerd aan de hand van een eenvoudige tekening of een foto waarbij een korte tekst is geplaatst. Weetjes kunnen vervolgens worden gedeeld of toegevoegd als favoriet. Ook kan je aangeven hoe vreemd het weetje volgens jou wel is. Helaas is het niet mogelijk om meer informatie te krijgen over de weetjes. Zo hadden wij graag een linkje gezien waarmee wij onze pindakaas in diamanten kunnen veranderen.

Kortom

Weird but True is een interessante app met leuke weetjes over de meest uiteenlopende onderwerpen. De weetjes worden op een leuke manier gepresenteerd en kunnen worden gedeeld met anderen. Helaas is het niet mogelijk meer informatie over de weetjes te krijgen.

0 Reactie(s) op: De leukste weetjes bij elkaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.