De mobiele verkenner

Door: Robin Smit | 24 november 2011 09:00

Apps & Software

In het zakenleven is het belangrijk om altijd en overal toegang te hebben tot dezelfde data als op de computer op werk. SAP BusinessObjects Explorer maakt dit mogelijk en weet op een slimme manier bedrijfsinformatie overzichtelijk weer te geven.

Dit kan worden gedaan door speciale software te installeren op de bedrijfscomputer. Deze software maakt het mogelijk om bijvoorbeeld bestanden met omzet te delen met een iOS apparaat. Wanneer je vervolgens op dit apparaat een verbinding opzet met de computers op het bedrijf, is het mogelijk deze bestanden in de app te openen. SAP BusinessObjects Explorer doet dit echter niet zomaar, want alle gegevens worden automatisch weergegeven in overzichtelijke tabellen en grafieken.

In het gebruik is SAP BusinessObjects Explorer erg handig. Bestanden op de bedrijfscomputer zijn makkelijk te zoeken en gegevens worden overzichtelijk weergegeven. De software werkt voornamelijk goed bij het uitlezen van tabellen. Helaas is het niet mogelijk om originele bestanden te openen en kan dus niet zonder de interface van SAP Business Objects Explorer gewerkt worden.

Kortom

SAP BusinessObjects Explorer is een app die inzicht in zakelijke gegevens altijd en overal mogelijk maakt. Voornamelijk tabellen worden door de app erg goed omgezet in duidelijke grafieken en tabellen. Helaas is het niet mogelijk om originele bestanden op te vragen in de app. Dit zou de functionaliteit flink vergroten.

0 Reactie(s) op: De mobiele verkenner

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.