De mooiste foto's van foto-community Zoom.nl

© CIDimport

De mooiste foto's van foto-community Zoom.nl

Geplaatst: 6 december 2011 - 14:26

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Redactie ID.nl

Zoom.nl Magazine heeft een app voor de iPad uitgebracht waarop je eenvoudig de mooiste foto's kunt bekijken die de afgelopen tijd in het magazine zijn verschenen.

Elke dag verschijnt er in Zoom.nl Showcase een nieuwe foto, gemaakt door een van de leden van de Zoom fotocommunity. Bij de foto's vind je een zogenaamde Pro-tip waarmee je leert hoe je zelf zo'n foto kunt maken. Of je leert iets over de techniek die in de foto is gebruikt.

Je favoriete foto's sla je eenvoudig op om ze later snel terug te vinden. Foto's delen met vrienden via Facebook, Twitter of email: het zit er allemaal in. Simpel dus.

In die eenvoud is Zoom Showcase tegelijk niet heel speciaal. Hij lijkt op bestaande apps als die van The Guardian (Eyewitness) en NRC (In Beeld).

Kortom

Zoom.nl Showcase biedt prachtige foto's van de Zoom.nl community. De tips hoe je zelf zulke foto's zelf kunt maken, zijn waardevol voor startende fotografen. De app is simpel - hij doet wat ie moet doen - maar daarmee niet heel bijzonder. Het wachten is dan ook op updates met nieuwe features.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten