De peperbijbel

Door: | 31 oktober 2011 15:10

Apps & Software

Eten koken is niet zo moeilijk, maar heerlijk delicaat eten bereiden is een stuk moeilijker! Je moet precies weten hoe alles gegaard moet worden en welke kruiden je wanneer toe moet voegen en in welke hoeveelheid, dit geldt ook voor pepers en dan biedt Scoville uitkomst.

Scoville is synoniem voor de 'peperbijbel'. Alle pepers die je maar kunt verzinnen staan erin, met naam en toenaam. Ook staat bij elke peper een foto, zodat je weet hoe hij eruitziet en staat er een omschrijving bij. Ook wel handig als je wil weten waar je hem door moet gooien. Per peper staat er ook bij hoe heet deze is, wat wel praktisch is om te weten. Het is een heel complete app, met goede en bruikbare informatie. De app ziet er heel clean uit, wat hem overzichtelijk maakt. Iets wat wel erg fijn is bij een naslagwerk.

Kortom

Scoville is een app die je als kookliefhebber echt op je iphone moet installeren, het scheelt heel veel zoeken en echt alle pepers staan er in! Door de duidelijke indeling en verschillende manieren van rangschikken is het ook makkelijk zoeken tussen al die pepers, scoville is daardoor heel bruikbaar.