De perfecte camera app?

Door: robin-smit | 21 maart 2012 15:24

Review

Met de komst van betere camera's in mobiele telefoons is de noodzaak om een volwaardige camera bij je te hebben steeds kleiner. Aangezien de mogelijkheden van de standaard camera app op je iPhone niet om over naar huis te schrijven zijn, is er Camera+.

Camera+ is een app die op het eerste gezicht weinig verschillen toont met de standaard camera app, maar toch net even iets meer mogelijkheden biedt. Zo biedt Camera+ verschillende opnamemodi. Dit zijn normal, stabalizer, timer en burst. Vooral de laatste twee functies zijn belangrijke toevoegingen ten opzichte van de standaard app. Naast deze modi biedt de app ook de mogelijkheid om zelf te spelen met de focus en witbalans van een foto.

Camera+ biedt tevens de mogelijkheid om foto's te optimaliseren en heeft een mooi alternatief voor Apple's HDR opnamestand ingebouwd. In vergelijking met andere camera apps is Camera+ zeker niet de meest uitgebreid optie, maar de app weet een perfecte mix te vinden tussen eenvoud en functies.

Kortom

Camera+ is een alternatief voor de standaard camera app op de iPhone. De app weet veel extra mogelijkheden toe te voegen die voor iPhone gebruikers wel een gemis zijn met de standaard camera. In vergelijking met andere camera apps is Camera+ niet het meest uitgebreide alternatief, maar de app weet wel een perfecte mix te vinden tussen eenvoud en functies.

0 Reactie(s) op: De perfecte camera app?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.