De professionele manier om je brein gezond te houden

© CIDimport

De professionele manier om je brein gezond te houden

Geplaatst: 23 augustus 2012 - 09:46

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Robin Smit

We houden ons brein graag een beetje gezond. Sinds enkele jaren zijn er verschillende spelletjes op de markt die beloven hieraan bij te dragen. Lumosity Brain Trainer is hier een voorbeeld van en weet te boeien door de originele minigames.

Bij het opstarten van Lumosity Brain Trainer valt direct op dat de game een professionele uitstraling heeft, maar toch duidelijk en overzichtelijk is voor de gebruiker. Alhoewel de game gratis is te downloaden, wordt direct een melding weergegeven dat dit slechts een probeerversie betreft en dat er betaald moet worden om de game te blijven gebruiken.

Lumosity Game Trainer werkt in de basis hetzelfde als vergelijkbare apps. Een verschil is echter dat de gebruiker in zijn eigen tempo verschillende trainingen kan afnemen en dus niet gebonden is aan een training per dag. De verschillende minigames in de app zijn origineel en weten daardoor snel te boeien. Behaalde resultaten worden netjes en overzichtelijk in grafieken en voortgangsbalken getoond. Doordat deze resultaten worden opgesplitst in categorieën, kun je in een oogopslag zien waar jouw brein in uitblinkt.

Kortom

Lumosity Brain Trainer is een originele en professioneel ogende app om je brein gezond te houden. De vernieuwende minigames maken de app keer op keer weer uitdagend. Resultaten worden precies en overzichtelijk bijgehouden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten