De puzzelsensatie van het najaar!

Door: | 04 november 2011 09:11

Apps & Software

Het wordt weer herfst en alle bacillen vliegen weer in het rond, tijd voor een snotterige app waar je je ook nog eens goed mee kunt vermaken op een regenachtige dag!

Gesundheit! is een puzzelgame met grappige figuurtjes en mooie graphics. Het is de bedoeling dat de rode monsters worden opgegeten, zonder dat zij jou (het groene varken-achtige wezen) opeten. Dit doe je door naar ze te niezen zonder dat jij zelf gezien wordt; de monsters zullen achter de snotjes aankomen en zo kun je ze in de val lokken. Terwijl je hiermee al erg druk bezig bent is het ook nog de bedoeling dat je zoveel mogelijk gouden sterren verzamelt.

Gesundheit! is een leuke, uitdagende puzzelgame. De makers houden de spanning erin door - naarmate je verder komt - meer moeilijkheden in te bouwen in de game. Hierdoor blijft het een uitdaging om het spelletje te spelen en hogere levels te halen. Nog een voordeel van dit spel zijn de prachtige graphics, het oog wil immers ook wat. Alles ziet er gelikt uit en de bewegingen van de karakters zijn erg vloeiend. Ook is het prettig dat je zelf kan bepalen hoe ver je wilt inzoomen, zodat je goed overzicht kunt houden, maar ook heel precies je snot kan schieten.

Kortom

Een nieuwe must-have puzzelapp die echt uniek is qua gameplay en originaliteit. Dé puzzelsensatie van dit najaar is geboren. Gesundheit!