De route vastleggen die je tijdens het hardlopen aflegt

© CIDimport

De route vastleggen die je tijdens het hardlopen aflegt

Geplaatst: 31 augustus 2011 - 08:19

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Wouter Hoeffnagel

Voor hardlopers die graag willen bijhouden waar ze zijn geweest en hoe ze hebben gepsresteerd, is er i.Run. Deze app legt de route vast die je aflegt tijdens het hardlopen.

De app registreert snelheden, gemiddelden, recordtijden, afstanden, verbrande calorieën en de tijd die je over een parcours doet. Je kunt dit alles tot maximaal zes uur lang vastleggen, zonder dat de batterij van je iPhone leeg gaat.

In de app kun je je locatie volgen, die met behulp van een pijl op een kaart wordt aangegeven. Op deze kaart kun je inzoomen, waardoor je heel precies kunt zien wanneer je weer een kilometer hebt afgelegd. De afgelegde routes kan je delen via e-mail.

Afgezien van het feit dat de er goed uit ziet en veel functies biedt, missen zaken als gesproken feedback en een online community. Zeker voor de relatief hoge prijs die voor de app wordt gevraagd hadden deze onderdelen geen overbodige luxe geweest.

Kortom

i.Run is een handige app om je prestaties tijdens het hardlopen bij te houden. De app ziet er goed uit en biedt veel functies. Toch missen zaken als gesproken feedback en een online community bij een dergelijk prijs.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten