De strijd tussen Harry en Voldemort gaat door

© CIDimport

De strijd tussen Harry en Voldemort gaat door

Geplaatst: 17 mei 2012 - 06:14

Aangepast: 16 november 2022 - 10:17

Robin Smit

Sinds het begin van 2011 kunnen alle Harry Potter fans op de iPhone en iPad al aan de slag met de game LEGO Harry Potter: Years 1-4. Voor iedereen die wil weten hoe de strijd tussen Harry en Voldemort afloopt, of gewoon niet kan wachten om de films opnieuw te beleven, is er nu ook de game LEGO Harry Potter: Years 5-7.

De twee grootste veranderingen in de nieuwe Harry Potter game zijn de nieuwe besturing en de grafische pracht van de game. Dit laatste is iets dat duidelijk laat zien welke impact de technologische vooruitgang heeft gehad op de mogelijkheden van mobiel gamen. De graphics zijn namelijk erg indrukwekkend en maken het spelen van de game erg uitnodigend. De nieuwe besturing van de game is daarentegen niet een echte vooruitgang op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Er zijn te veel knoppen in beeld die te veel oefening vereisen voor een game die zich op een relatief groot publiek richt.

LEGO Harry Potter: Years 5-7 biedt wel iets meer variatie dan het vorige deel, wat zeker een goede toevoeging is aan een relatief grote game voor mobiele apparaten.

Kortom

LEGO Harry Potter: Years 5-7 is het vervolg op het vorige deel van de game waarin de jaren een tot en met vier konden worden doorgespeeld. Op grafisch gebied heeft de game grote sprongen vooruit gemaakt. De nieuwe besturing daarentegen maakt de game zeker voor de mainstream gamer te ingewikkeld.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten