De Twitter app die een klein beetje achter loopt

Door: robin-smit | 05 april 2012 14:14

Review

Twittertific is een Twitter client die de gebruiker belooft een zeer gebruiksvriendelijke en prachtige gebruikservaring te geven. Helaas lijken dit voornamelijk beloftes te zijn voor een app die voldoet aan de maatstaven van enkele jaren geleden.

Zo kan zeker wel worden gezegd dat Twitterific de gebruiker een overzichtelijke ervaring geeft, maar in vergelijking met apps als Tweedeck en Twitter weet de app zichzelf niet echt te onderscheiden op dat gebied. Daarnaast is de besturing van de menu's ook niet optimaal. Zo zijn er bijvoorbeeld geen tabbladen voor mentions of messages aanwezig, waardoor de app niet erg snel werkt.

Twitterific is gratis te downloaden in de AppStore. Hierbij moet wel worden gezegd dat je dan een versie download waarbij grote advertenties worden gebruikt boven je timeline. Twitterific biedt je de mogelijkheid deze af te kopen en hiermee tevens enkele extra functies te krijgen, maar de prijs die hiervoor wordt gevraagd is relatief hoog. Verder zijn de functies van de app vrij mager voor de prijs die wordt gevraagd voor de volledige versie.

Kortom

Twitterific is een Twitter app die zeker niet slecht kan worden genoemd, maar op het gebied van functies en layout erg achter lijkt te lopen op de concurrentie. Wanneer er wordt gekeken naar de relatief hoge prijs voor de volledige versie wordt dit alleen nog maar versterkt.

0 Reactie(s) op: De Twitter app die een klein beetje achter loopt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.