De Twitter app die het allemaal niet te gek maakt

Door: robin-smit | 05 april 2012 10:11

Review

Er zijn letterlijk duizenden verschillende manieren om je Twitter updates te bekijken en Tweets te plaatsen. De een is nog uitgebreider dan de andere. Zit je niet te wachten op extra functies, dan voel je je wellicht helemaal thuis bij de officiële Twitter app.

Bij het openen van de app word je direct geconfronteerd met de vertrouwde indeling die Twitter ook gebruikt bij de website. Zo worden op de startpagina alle updates weergegeven. Via het tabblad 'verbind' houd je eenvoudig in de gaten wat er over jou wordt geschreven.

Een leuke toevoeging, die overigens ook aanwezig is op de website van Twitter, is het tabblad 'ontdek.' Op dit tabblad vind je alle veelbesproken en interessante onderwerpen op Twitter. Voor Direct Messages biedt Twitter een handige sectie waarin berichten op contactpersoon zijn gesorteerd. In vergelijking met veel andere apps is dit een erg overzichtelijke oplossing. De interface van Twitter is verder fris en overzichtelijk. Voor de veeleisende Tweeps zal Twitter minder geschikt zijn. De app biedt weinig extra functionaliteit.

Kortom

Twitter is de officiële app van het gelijknamige sociale medium. Voor mensen die niet houden van veel poespas en tevreden zijn met de indeling die Twitter op de website gebruikt is de app de perfecte keuze. Ben je echter op zoek naar een app die je iets meer mogelijkheden geeft, dan is Twitter waarschijnlijk niet de beste keuze.

0 Reactie(s) op: De Twitter app die het allemaal niet te gek maakt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.