De wereld door de ogen van National Geographic

© CIDimport

De wereld door de ogen van National Geographic

Geplaatst: 26 april 2012 - 10:13

Aangepast: 16 november 2022 - 10:19

Robin Smit

"Het oog wil ook wat", wordt er altijd gezegd. Dat is natuurlijk helemaal van toepassing als het om foto's en video's gaat. Met de National Geographic Today app krijgt het oog zeker wat.

In de app worden namelijk dagelijks nieuwe fotocollages, video's en artikelen aangeboden. De collages worden zowel samengesteld rondom actuele onderwerpen als bijzondere plaatsen in de wereld. Het beginscherm van de app toont op een prachtige manier een overzicht van de content die de afgelopen dagen in de app is geplaatst. In een minstens even aantrekkelijke layout kan door alle content heen worden gebladerd. De content is afkomstig van National Geographic en daarmee van hoge kwaliteit. Vooral de foto's en video's in de app zijn erg indrukwekkend.

Bepaalde foto's uit de app kunnen worden opgeslagen om als achtergrond op je iPad te gebruiken. Voor alle content is er de mogelijkheid om deze te delen via e-mail of social media. Ook is het mogelijk reacties te plaatsen.

Kortom

National Geographic Today is een app die dagelijks wordt gevuld met de mooiste foto's, video's en artikelen van National Geographic. De app is erg mooi vormgegeven en biedt op een fijne manier de mogelijkheid om door het grote aanbod van content te bladeren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten