Deel jouw schoenenverslaving met anderen

Door: tessa-vermeulen | 30 juni 2012 14:33

Review

Ben jij een echte schoenverslaafde en zou jij je schoenen aan iedereen willen laten zien? Dat kan nu met deze app Shoe Addicts. Maak een foto van jouw meest fantastische schoenen en deel het wereldwijd.

Maak eerst een shoe addict-account aan, om optimaal gebruik te kunnen maken van de app. Vervolgens wordt de vitrine zichtbaar. Hierin staan de foto's van alle gebruikers afgebeeld. Je kan ze sorteren naar: populair, steden en dichtbij. Direct wordt duidelijk dat de app in Nederland nog niet veel gebruikt wordt, want Camden Town (Engeland) wordt aangemerkt als dichtst bij.

Via jouw profiel kan je opzoek gaan naar 'ShoeMates', je profielfoto aanpassen, jouw geplaatste schoenen en volgers bekijken. Natuurlijk wordt er veel gekletst over schoenen. Bij iedere foto kunnen gebruikers reacties achterlaten of schoenen liken middels de 'heel up'. Via het tabblad 'shoe talks' zijn de hashtags, waarmee de foto's zijn geupload, zichtbaar. Zo kan je dus direct op jouw favoriete merk of type zoeken.

Heb jij zelf een paar fantastische pumps of coole sneakers in de kast staan? Maak een foto, bewerk ze met het beperkt aantal filters en post ze direct. Je zal jouw schoenenkast vanzelf op de 'shoeline' zien verschijnen.

Het design verklapt dat Shoe Addicts met name gericht is op de vrouwen. De roze achtergrond, sierlijke letters en de iconen zorgen voor een zacht karakter. Daarnaast werkt het design praktisch en is er zichtbaar aandacht besteed aan het visuele aspect.

Kortom

Shoe Addicts richt zich voornamelijk op vrouwen die graag hun meest fantastische schoenen met elkaar delen. Je kan eenvoudig foto's uploaden, filters toepassen, reageren en een 'heel up' geven. Helaas wordt de app nog weinig gebruikt, waardoor de content momenteel nog beperkt is.

0 Reactie(s) op: Deel jouw schoenenverslaving met anderen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.