Dexpot 1.5.13

Door: Robbin Ooijevaar | 26 september 2011 14:13

Apps & Software

Last van een overvol en chaotisch bureaublad? Dexpot helpt u het overzicht terug te krijgen. Het programma installeert extra virtuele schermen waarop u snelkoppelingen en bestanden kunt plaatsen. Zo kunt u een virtueel scherm inrichten voor werkbestanden, een ander scherm voor muziek en nog een derde voor uw downloadprogramma's.

De standaardversie van Dexpot is gratis, maar tegen betaling kunt u een uitgebreidere Pro-versie aanschaffen. Wees alert tijdens de installatie, om te voorkomen dat u per ongeluk de probeerversie van een commercieel programma of een extra werkbalk voor uw webbrowser installeert. Binnen het programma kunt u op verschillende manieren tussen de schermen schakelen, bijvoorbeeld door de Alt-toets in te drukken in combinatie met een cijfer (1 t/m 4). Als u dubbelklikt op het Dexpot-icoontje in uw systeemvak krijgt u een overzicht van de maximaal vier virtuele bureaubladen. Dexpot is direct klaar voor gebruik. Geavanceerde gebruikers kunnen de instellingen van Dexpot opvragen en aanpassen, bijvoorbeeld als u de toetscombinatie wilt veranderen. Klik met de rechtermuissknop op het Dexpot-icoontje en kies Instellingen.

Dexpot breidt uw bureaublad uit met virtuele beeldschermen.

Dexpot 1.5.13

Freeware

Taal Engels

Download 3,84 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Dexpot 1.5.13

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.