Deze agenda laat je nooit meer een afspraak missen

Door: robin-smit | 19 december 2012 14:36

Review

Digitale agenda's zijn er voldoende. Ondanks dat ze allemaal op een net wat andere manier jouw afspraken tonen, hebben ze een ding gemeen. Dat is dat er slechts weinig agenda's zijn die van de traditionele weergave per dag, week, maand of jaar afstappen. Fantastical durft hier toch een beetje vanaf te stappen.

In Fantastical zijn twee verschillende weergave modi aanwezig. Als eerste is dit een traditionele maandweergave die ook in veel andere agenda's te zien is. De tweede modus maakt echter gebruik van een methode die we niet eerder hebben gezien. Hierbij wordt je scherm in twee delen opgedeeld. In het bovenste deel is een horizontale slider aanwezig waarop de dagen zijn te zien. Onder deze slider worden al je afspraken weergegeven.

Ondanks dat deze manier van weergeven niet radicaal anders is, bewijst dit toch een van de beste manier te zijn om je agenda te raadplegen. Door de horizontale slider kan je erg snel door je agenda bladeren, waarbij je door het venster met de afspraken toch een duidelijk overzicht behoudt.

Kortom

Fantastical is een digitale agenda die door een combinatie van horizontale en verticale schermen, extreem snel en overzichtelijk is. Hiermee is dit een van de beste agenda innovaties die we tot nu toe hebben gezien.

0 Reactie(s) op: Deze agenda laat je nooit meer een afspraak missen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.