Deze opname app heeft meer te bieden dan alleen het opnemen van je stem

Door: menno-van-bohemen | 27 maart 2012 14:30

Review

De iPhone bezit standaard een dictafoon-app. Met deze app kun je heel eenvoudig geluidsopnames maken. Echter, de mogelijkheden van deze standaard app zijn nogal beperkt. Audiofielen, of mensen die graag meer doen met hun opgenomen geluid, kunnen gebruik maken van Mega Recorder HD+. Deze opname app heeft meer te bieden dan alleen het opnemen van je stem.

Mega Recorder HD+ helpt je niet alleen met het opnemen van een stem of geluid, maar geeft je ook nog eens meerdere opties. Zo kun je kiezen voor de kwaliteit van een opname, en ook het bestandsformaat is vrij te kiezen. Dat is een groot pluspunt, zeker als je de opgenomen geluiden wil bewerken op je computer. Wanneer je een opname hebt gemaakt kun je deze nog knippen en wanneer je tevreden bent met het resultaat, dan kun je je creatie verzenden via een email.

De interface van Mega Recorder HD+ oogt nogal druk. Het is niet duidelijk wat een knop is en wat niet. Het kan dus voorkomen dat je verdwaalt in de app. Wanneer je de app echter wat vaker hebt gebruikt zul je zien dat de bediening vrij simpel is.

Kortom

Mega Recorder HD+ is een prima app om opnames te maken met je iPhone. De interface is druk en zit niet erg logisch in elkaar. Een voordeel is dat je zelf kunt kiezen welke kwaliteit je opnames moeten hebben en met welk bestands-formaat ze opgeslagen moeten worden.

0 Reactie(s) op: Deze opname app heeft meer te bieden dan alleen het opnemen van je stem

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.