Diablo III verschijnt op 15 mei

© PXimport

Diablo III verschijnt op 15 mei

Geplaatst: 15 maart 2012 - 12:51

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Blizzard heeft donderdag de releasedatum voor Diablo III bekend gemaakt. De langverwachte RPG zal vanaf 15 mei wereldwijd verkrijgbaar zijn voor de pc en Mac. De digitale voorverkoop gaat per direct van start.

"Na het jarenlange werk van het ontwikkelteam en een testperiode van enkele maanden door honderdduizenden spelers over de hele wereld, hebben we de eindstreep in zicht", vertelt Blizzard-baas Mike Morhaime.

"We kijken er enorm naar uit om de komende twee maanden de laatste aanpassingen op Diablo III aan te brengen, waarna we de ultieme actie RPG-ervaring zullen afleveren op 15 mei." De game zal vanaf die dag verkrijgbaar zijn voor zowel de pc als Mac.

Diablo III: Collector's Edition

Naast de standaard versie van Diablo III kondigt Blizzard ook een Collector's Edition van de game aan, welke enkel in de winkel verkrijgbaar zal zijn. Naast het spel zit hierin een Blu-ray (en dvd) met behind-the-scenes beelden, een cd met de soundtrack, een artboek en een 4 GB usb-stick met daarop Diablo II en Diablo II: Lord of Destruction.

Daarnaast zal de Collector's Edition ook voor exclusieve content zorgen in niet alleen Diablo III, maar ook World of Warcraft en StarCraft II: Wings of Liberty. Gamers die Diablo III digitaal alvast willen voorbestellen kunnen hiervoor terecht op Blizzard's Battle.net.

[youtube]EgbUSsblCSQ[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten