Digitaal leningen bijhouden

Door: robin-smit | 13 oktober 2012 09:25

Review

Het gebeurt je vast wel eens dat je iemand geld uitleent en dat vervolgens nooit meer terug ziet. Natuurlijk zou je dit allemaal netjes op lijstjes kunnen bijhouden, maar het kan ook eenvoudiger. Met Tab heb je al je leningen en te betalen bedragen in een handig overzicht bij elkaar.

Tab is een app waarmee gebruikers onderling leningen met elkaar delen. Zo kan je, wanneer je bijvoorbeeld iemand €10,- leent, een verzoek doen aan die persoon om deze lening in de app op te nemen. Vervolgens zal er bij jou in de app staan dat je dat bedrag nog tegoed hebt van die persoon. Bij de andere persoon staat het tegenovergestelde. Deze lening kan vervolgens in een keer of in termijnen worden afbetaald.

Op het beginscherm zie je vervolgens in een oogopslag per gebruiker of je bij hem of haar een lening hebt uitstaan of dat je juist nog geld krijgt. Dit maakt Tab een erg handige manier om nooit meer een lening te vergeten. Een groot nadeel aan de app is echter dat deze alleen verkrijgbaar is voor iOS apparaten. Dit betekent dat je niet met iedereen je leningen digitaal kunt bijhouden.

Kortom

Tab is een handige manier om digitaal bij te houden hoeveel geld je nog van anderen tegoed hebt en hoeveel anderen nog van jou krijgen. Helaas is de app alleen voor iOS beschikbaar, waardoor je niet met iedereen leningen bij kunt houden.

0 Reactie(s) op: Digitaal leningen bijhouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.