© CIDimport

Digitale kookwekker

Geplaatst: 30 november 2011 - 11:20

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Redactie ID.nl

Kookwekkers, iedereen gebruikt ze en heeft er minstens twee. Niet alleen voor koken, maar ook voor allerhande andere dingen is zo'n wekkertje heel handig. Er is zelfs een kookwekker voor de iPhone: Cooker.

Cooker is eigenlijk een soort stopwatch met het uiterlijk van een kookwekker. De wekker kan gezet worden door een tijd in te voeren of de wekker zelf 'op te winden'. Het ziet er grappig uit, de wekker is goudkleurig en ook zijn er geluidseffecten van een tikkende kookwekker aanwezig. Nadeel hiervan is dat het getik qua volume net zo hard is als het wekgeluid. Hierdoor is het nogal hinderlijk aanwezig. Het tikgeluid zacht zetten is zodoende ook geen optie; de wekker zelf is dan ook zacht waardoor deze wellicht niet te horen is. De wekker werkt op zich prima, de tijd is nauwkeurig in te stellen en hij gaat af als de tijd om is.

Kortom

Cooker is een leuke app, maar niet echt nuttig. De iphone beschikt immers al over een stopwatch. De wekker op zich werkt prima, het grootste nadeel is dat de volumes van het getik en het werkelijke wekgeluid even hard zijn en dit ook niet te wijzigen is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten