DiskBoss 2.0.16

Door: Robbin Ooijevaar | 19 december 2011 15:01

Apps & Software

Het programma DiskBoss is een uitgebreid alternatief voor de Windows Verkenner. Het programma kan geavanceerde taken uitvoeren als synchroniseren, organiseren en opschonen van onder andere dubbele bestanden.

Let op: Deze functies zijn alleen voor experts! De basisopties van DiskBoss zijn wel door iedereen veilig te gebruiken. Handig is de knop Bookmark. Hiermee kunt u belangrijke mappen markeren waarna deze onder in beeld in een lijstje verschijnen. Deze functie is vergelijkbaar met de bladwijzers in uw browser. Met de knop Analyze brengt u de ruimte die bestanden en mappen in beslag nemen eenvoudig in beeld. Dit is handig als u wilt weten waarom uw harde schijf zo snel vol raakt. Klik op Analyze en wacht af. DiskBoss doorzoekt uw systeem en toont een overzicht van de bestanden en mappen die de meeste ruimte in beslag nemen. Tijdens de speurtocht naar ruimtevreters zal DiskBoss niets opschonen, u kunt de knop Analyze dus veilig gebruiken. Naast de gratis-versie van DiskBoss vindt u op de website van de makers een commerciële versie met (nog) meer mogelijkheden.

DiskBoss brengt de omvang van bestanden op uw harde schijf snel in kaart.

DiskBoss 2.0.16

Freeware

Taal Engels

Download 5 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 500-MHz processor, 512 MB RAM, 25 MB harde schijf ruimte

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: DiskBoss 2.0.16

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.