DisplayFusion 3.3.1

Door: Robbin Ooijevaar | 04 augustus 2011 11:57

Apps & Software

Als u meer dan één monitor hebt, zijn de standaardfuncties van Windows beperkt waar het gaat om het instellen van een bureaubladachtergrond. DisplayFusion biedt extra mogelijkheden en maakt het aanpassen van de achtergrond eenvoudig.

U moet eerst een 'basiskeuze' maken: wilt u de achtergrond spreiden over alle beeldschermen, of wilt u verschillende achtergronden per scherm? Als u dit eenmaal hebt ingesteld, kunt u de positie en het formaat van de bureaubladachtergrond(en) bepalen. Van DisplayFusion is zowel een gratis als een betaalde (Pro-)versie beschikbaar. De Pro-­versie biedt meer mogelijkheden. Mocht u overwegen hem aan te schaffen, dan mag u hem eerst dertig dagen gratis uitproberen. De meeste gebruikers zullen echter prima uit de voeten kunnen met de gratis variant. Een handige toevoeging van DisplayFusion is de extra knop die u naast de schermbediening van de Windows-vensters (minimaliseren, maximaliseren en afsluiten) aantreft. Hiermee verplaatst u het scherm met één muisklik naar uw tweede monitor en weer terug, zonder dat u iets hoeft te verslepen.

Met DisplayFusion optimaliseert u uw bureaubladachtergrond voor het gebruik van meerdere monitoren.

DisplayFusion 3.3.1

Freeware

Taal Nederlands

Download 1,9 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: DisplayFusion 3.3.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.