Dit zijn de beste apps van augustus

Door: redactie-computertotaal | 24 augustus 2018 09:34

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Pagina 2

Ook deze maand hebben we weer een lading met de beste apps. Ga aan de slag met de nieuwe fotobewerkingsapp Ottipo, vind de beste vegetarische en veganistische restaurants en winkels met HappyCow en verkoop je mooiste foto's met Foap.

Ottipo Foto Editor ***

Android
Prijs: Gratis (+ in-app-aankopen)

Ottipo is een fotobewerkingsapp voor Android. Hij lijkt vooral bedoeld voor puberende kinderen en dan vooral van het vrouwelijke geslacht. Filters en stickers bevatten veel glitters, sterretjes en geinige emoji’s. Je kunt stickers met tekst aan je foto’s toevoegen, een frame om je foto leggen en collages maken van meerdere beelden. De app is gratis te gebruiken. Extra filters, stickers en add-ons koop je via in-app-aankopen. Ottipo Foto Editor is ook voor oude Android-smartphones geschikt, je moet minimaal Android 4.4 hebben.

HappyCow ****

Android / iOS
Prijs: Android: gratis (+ in-app-aankopen), iOS: € 4,49

Carnivoren, kijk even de andere kant op! De app HappyCow is bedoeld om de beste vegetarische en veganistische restaurants en winkels te vinden. Laat de app je locatie bepalen en geef dan aan of je alleen veganistische opties wilt zien, of je ook vegetarische restaurants wilt bekijken of dat je tevreden bent met een restaurant met genoeg vegetarische opties. Je leest reviews van gebruikers en kunt alvast een lijstje aanleggen met plekken die je wilt gaan bezoeken. Voor de iPhone is helaas geen gratis versie beschikbaar, de Android-app is gratis met reclame die je met een in-app-aankoop kunt weghalen.

Foap - sell your photos *****

Android / iOS
Prijs: Gratis

Als je leuke foto’s kunt maken, dan is het wellicht een slim idee om te proberen hiermee wat geld te verdienen met Foap. Meld je aan en upload een paar foto’s naar de dienst. Zorg ervoor dat je een goede titel opgeeft en dat je een paar tags toevoegt zodat geïnteresseerden je foto’s kunnen vinden. De app vraagt ook of er mensen in de foto staan en of je toestemming hebt dat deze mensen gepubliceerd mogen worden. Zodra iemand geïnteresseerd is je foto voor commerciële doeleinden te gebruiken, krijg je hiervoor 5 dollar. Je laat jezelf uitbetalen via PayPal.

We:fm ****

iOS
Prijs: Gratis

We:fm is een app van Nederlandse makelij. De app wil je helpen om nieuwe muziek te ontdekken in plaats van je alleen maar meer muziek voor te schotelen die je sowieso al luistert. Om gebruik te maken van we:fm heb je een Spotify Premium account nodig, de app zelf biedt geen muziek aan. Wat het wel doet, is een sociale laag om Spotify heen leggen: zo kun je bijvoorbeeld meeluisteren naar een liedje dat een vriend of vriendin luistert. Leuk is dat je kunt zien welke andere gebruikers naar hetzelfde liedje luisteren, je op hun profiel kunt klikken en kunt kijken welke andere muziek zij al eerder hebben geluisterd.

Foodie *****

Android / iOS
Prijs: Gratis

Foodie is een foto-app die speciaal gemaakt is voor het fotograferen van eten. Alle filters zijn ingesteld op borden waar eten op ligt, je pasta ziet er ook daadwerkelijk beter uit als je één van de pasta-filters hebt toegepast. Je kunt de intensiteit van het filter instellen of de helderheid aanpassen. Handig is dat de app een ingebouwde waterpas heeft voor het nemen van nieuwe foto’s. Na het bewerken, kopieer je de foto gewoon naar je filmrol. De app is geheel gratis te gebruiken zonder reclame; dat is ook weleens fijn!

0 Reactie(s) op: Dit zijn de beste apps van augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.