Dit zijn de beste apps van augustus

Door: redactie-computertotaal | 24 augustus 2018 09:34

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Pagina 2

Veiligebuurt ****

Android / iOS
Prijs: Gratis

Een WhatsApp-groepje met de buren is handig, maar je kunt nog beter gewoon de app Veiligebuurt installeren. Zo kun je ook meldingen lezen van mensen uit de buurt waarmee je misschien niet bent bevriend. Zie je een verdachte persoon lopen of heb je een vernieling ontdekt, dan geef je dit in de app aan. Bovendien zie je allerlei meldingen meteen in de app, waaronder Amber Alerts, Burgernet en meldingen van de politie. In de app kun je zelf bepalen welke meldingen je wilt zien.

Google Family Link *****

Android / iOS
Prijs: Gratis

Een nieuwe app van Google: Family Link. Hij is bedoeld voor ouders van kinderen die net hun eerste smartphone hebben gekregen. Installeer de app op het Android-apparaat van je kind en je kunt het op afstand vergrendelen, bepalen hoelang je kind met de smartphone mag spelen of beheren welke apps je kind wel en niet mag gebruiken. De app voor de smartphone van de kinderen is alleen als Android-app beschikbaar, ouders kunnen wel een iPhone gebruiken om de smartphone van hun kind te monitoren en instellingen te wijzigen.

3-in-1 Ruler ****

iOS
Prijs: Gratis

Een simpele maar o-zo-handige app voor je iPhone. Leg je iPhone langs een voorwerp en weet hoelang het is via de centimeterband of het inch-meetlint aan de rand van je display. Het is ook mogelijk om een meetlint te printen op een printer in de buurt. De derde optie werkt af en toe heel goed, maar soms ook iets minder: richt de camera op een object en de app probeert op basis van dingen dat het analyseert in je omgeving te vertellen hoe groot het object is waar je de camera op richt.

0 Reactie(s) op: Dit zijn de beste apps van augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.