Doop jezelf om tot een echte Stallone

© CIDimport

Doop jezelf om tot een echte Stallone

Geplaatst: 17 februari 2012 - 07:30

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Robin Smit

Wie droomt er niet van om een eigen actiefilm te maken met prachtige Hollywood effecten? Met de app Action Movie FX kan je die droom een klein beetje uit laten komen.

In de app is het namelijk mogelijk om filmpjes die je met je iPhone hebt gemaakt op te leuken met de meest spectaculaire special effects. Deze zijn zeer eenvoudig toe te passen op filmpjes die je met behulp van de app maakt. Bij de app worden gratis drie verschillende effecten meegeleverd: Missile Attack, Car Smash en Demolition Rock. Het is ook mogelijk om meer effecten, zoals een neerstortende helikopter of een tornado bij te kopen.

Na het filmen duurt het even om de effecten toe te passen op een filmpje, maar het resultaat mag er zeker zijn. Afhankelijk van het effect dat je gebruikt zien de filmpjes er, voor een mobiel apparaat, erg realistisch uit. Je resultaten zijn vanuit de app direct te delen via Facebook of e-mail.

Kortom

Action Movie FX is een app waarmee het mogelijk is om spectaculaire special effects toe te passen op filmpjes die je met je iPhone maakt. Het maken van filmpjes is kinderlijk eenvoudig en de effecten zien er realistisch uit. hiermee is Action Movie FX een erg leuke manier om familie en vrienden in de maling te nemen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten