Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Dropresize 0.2.5.9

Door: Robbin Ooijevaar | 16 februari 2012 17:32

Apps & Software

Afbeeldingen verkleinen is soms noodzakelijk als u foto's wilt versturen via mail of op een website wilt plaatsen. Dit kan met Photoshop of een ander grafisch programma. Ook is er veel freeware te vinden waarmee u snel meerdere foto's opslaat in een kleiner formaat. Dropresize is bijzonder, omdat het programma een map in de gaten houdt. Alle foto's die u kopieert (of bewaart) in deze map, worden automatisch omgezet naar een vooraf gedefinieerd formaat.

Het programma heeft geen installatieprocedure. U start Dropresize door op het bestand Dropresize.exe te dubbelklikken. Klik op de knop Add en geef aan welke map u in de gaten wilt houden, bijvoorbeeld een map op uw bureaublad. Vervolgens kunt u onder in beeld de afmetingen opgeven. Voor e-mail en websitegebruik voldoet 800x600 pixels. Kopieer nu een afbeelding naar de gekozen map en Dropresize voert de geprogrammeerde actie uit. Let op: Dropresize voert de aanpassingen door op originele bestanden, er worden dus geen reservekopieën gemaakt. Verplaats dus nooit originele bestanden naar de map waarop Dropresize actief is, maar kopieer de bestanden als u het originele formaat wilt behouden.

Dropresize geeft afbeeldingen in een bepaalde map automatisch de juiste omvang.

Dropresize 0.2.5.9

Freeware

Download 72,6 KB

Taal Engels

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reacties op: Dropresize 0.2.5.9

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.