Dual Monitor Tools 1.4

Door: Robbin Ooijevaar | 15 november 2010 09:00

Apps & Software

Veel gebruikers die besluiten om met twee beeldschermen naast elkaar te gaan werken, vragen zich af waarom ze daar niet eerder mee zijn begonnen. Een tweede scherm is handig om snel iets op te zoeken zonder werk uit het oog te verliezen, maar het is ook ideaal als u video’s bewerkt of met Photoshop of andere multimediatoepassingen aan de slag gaat. Dual Monitor Tools is een verzameling van vier hulpprogramma’s die het werken met twee schermen vergemakkelijkt.

Installatie van het pakket is niet nodig, u kunt de vier programma’s direct starten. DisMon schakelt het tweede scherm tijdelijk uit. DualSnap maakt met F9 een foto van uw hoofdscherm en toont hem op de tweede monitor. Dit is handig als u de beeldschermen bijvoorbeeld in een lesomgeving gebruikt. DualWallpaper helpt bij het instellen van uw bureaubladachtergrond en SwapScreen is misschien wel het beste programma van de vier. Met deze software kunt u Windows-schermen eenvoudig van de ene naar de andere monitor verplaatsen, via Ctrl+F12. Door deze combinatie in te drukken verspringt het actieve scherm van uw hoofdscherm naar de tweede monitor en terug. Er zijn meer mogelijkheden ingebouwd, maar die moet u eerst activeren. Klik daarvoor met rechts op het SwapScreen-icoontje in uw systeemvak en kies vervolgens Options. Bekijk de instellingen die handig voor u kunnen zijn, activeer de betreffende opties en stel er een sneltoets voor in.

Dual Monitor Tools biedt handige hulpjes voor de gebruiker van twee beeldschermen.

Dual Monitor Tools 1.4

Freeware

Taal Engels

Download 137 KB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Dual Monitor Tools 1.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.