DVDFlick 1.3.0.7

Door: Robbin Ooijevaar | 10 november 2011 15:11

Apps & Software

Films downloaden en vervolgens bekijken op de computer is leuk, maar het spektakel komt pas echt tot leven op de televisie in uw woonkamer. Niet iedereen is gezegend met een mediastreamer, speciale kabel of andere mogelijkheid om een gedownloade film direct mee af te spelen op de tv. Met DVDFlick brandt u de film eenvoudig als dvd op een dvd-schijfje, compleet met een menu als u dat wilt!

Het prettige aan DVDFlick is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het invoerformaat: het programma 'slikt' bijna elk filmformaat. Gebruik de knop Project settings om in te stellen wat voor dvd u wilt branden, bijvoorbeeld een standaard-dvd (4,3 GB) of duallayer-dvd (7,9 GB). Klik in DVDFlick op Add title en voeg uw filmbestanden toe. Links in beeld geeft het programma in een percentage aan hoeveel ruimte u nog over hebt op het schijfje. Gebruik eventueel de knop Menu settings om een menu toe te voegen. Met Create dvd wordt de dvd-film voorbereid. Het eindresultaat kunt u bewaren als iso-bestand of op een dvd-schijfje branden.

DVDFlick maakt van uw gedownloade videobestand een dvd-film.

DVDFlick 1.3.0.7

Freeware

Taal Engels

Download 12,4 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Pentium 4 processor, 512 MB RAM,

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: DVDFlick 1.3.0.7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.