Easy de kilometers registreren

Door: ringo-van-dorst | 25 februari 2012 18:35

Apps & Software

Easy Rit Registratie is een app voor iOS die het gemakkelijk maakt om een digitale rittenregistratie met behulp van een iPhone of iPod Touch bij te houden. Gezien de functies is de app wel erg aan de prijs.

In de app kan de gebruiker eenvoudig alle benodigde informatie voor een rit invullen. Dit wordt gemakkelijker gemaakt door onder andere de integratie van GPS. Hierdoor is het nooit nodig locaties handmatig in te voeren. Ook onthoudt de app de vorige kilometerstand, zodat alleen de eindstand handmatig hoeft te worden ingevoerd. De app biedt ook ondersteuning voor het gebruik van meerdere auto's, voor het geval de gebruiker niet altijd in dezelfde auto rijdt.

Om de rittenregistratie veilig op te slaan, worden de gegevens naar de servers van Easy Rit Registratie gekopieerd, waarna deze via de website van de app te benaderen zijn. Hier vanuit zijn de gegevens ook ten alle tijden te exporteren als Excel- of CSV bestand. Helaas kan dit vanuit de app alleen op periodieke basis. Het is dus niet mogelijk om snel een bestand met de kilometerregistratie naar iemand te sturen vanuit de app. Een ander nadeel aan de app is de prijs. Gezien de functies Easy Rit Registratie is deze wel aan de hoge kant.

Kortom

Easy Rit Registratie is een app die het gemakkelijk maakt om een digitale rittenregistratie bij te houden. Het invullen van de kilometers neemt nagenoeg geen tijd meer in. Gegevens zijn eenvoudig te benaderen en te exporteren via de website van de app. Helaas is dit niet mogelijk in de app zelf. Tevens is Easy Rit Registratie erg duur voor de functies die er geboden worden.

0 Reacties op: Easy de kilometers registreren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.