Easy Facebook Photo Uploader 1.0.0.5

Door: Robbin Ooijevaar | 29 november 2011 11:52

Apps & Software

Veel Facebook-fanaten hebben een smartphone om berichten en foto's direct te delen met het sociale netwerk. Vanaf een notebook of pc is het delen van foto's omslachtig via de website Facebook.com, maar dankzij Easy Facebook Photo Uploader wordt dit een fluitje van een cent!

Start Easy Facebook Photo Uploader en sleep de foto's die u op Facebook wilt plaatsen naar het Easy Facebook Photo Uploader-venster. Volg de stappen op het scherm en binnen een paar muisklikken staan uw afbeeldingen online. Easy Facebook Photo Uploader werkt het prettigst via de rechtermuisknop. Blader naar de map waar uw foto's staan en maak een selectie van de fotobestanden. U kunt meerdere afbeeldingen gelijktijdig selecteren door de Ctrl-toets ingedrukt te houden terwijl u de afbeeldingen aanklikt. Als u alle afbeeldingen in een map wilt uploaden, gebruik dan de toetscombinatie Ctrl+A. Klik rechts op de selectie en kies Send your photo(s) to Facebook. Voor het uploadproces kunt u aangeven in welk album u de afbeeldingen wilt plaatsen. Met Create new album maakt u een nieuw fotoalbum aan, u hoeft hiervoor dus niet de website te bezoeken. Grote afbeeldingen worden automatisch verkleind voor schermgebruik. Hiermee wordt het uploadproces versneld. Deze instelling kunt u optioneel uitschakelen via de gereedschapsknop. Kies Resize en geef aan welk formaat de afbeeldingen maximaal mogen hebben.

Met Easy Facebook Photo Uploader plaatst u foto's in een handomdraai op Facebook.

Easy Facebook Photo Uploader 1.0.0.5

Freeware

Taal Engels

Download 3,4 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Easy Facebook Photo Uploader 1.0.0.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.