Easy Image Modifier 3.0

Door: frank-de-graaf | 23 november 2010 11:33

Apps & Software

Wilt u snel een grote hoeveelheid plaatjes of foto’s aanpassen? Easy Image Modifier kan eenvoudige wijzigingen snel en goed doorvoeren. De belangrijkste functies van het programma zijn het automatisch draaien van foto’s en het wijzigen van de grootte.

Dat laatste kan op twee manieren: u geeft het gewenste aantal pixels aan (bijvoorbeeld 640 x 480), of u kiest een ‘relatieve’ wijziging. Daarbij verkleint of vergroot u uw foto’s door het percentage van de wijziging aan te geven. Voor het opslaan van bestanden biedt Easy Image Modifier ook verschillende mogelijkheden. Opslaan kan in jpg-, png- of bmp-formaat en met betrekking tot de bestandsnaam krijgt u de nodige opties om het verschil tussen de bewerkte en de originele versie vcan een foto aan te geven. Kies tot slot een gemakkelijk terug te vinden doelmap waar de bewerkte bestanden in kunnen worden opgeslagen, en zet het programma aan het werk door foto’s naar de knop Drop images here te slepen. Als u het programma vaker gebruikt, is het raadzaam om eens een kijkje te nemen bij het instellingenmenu. Daar vindt u bijvoorbeeld de optie om het venster van Easy Image Modifier altijd zichtbaar te houden op uw Bureaublad. Ook kan hier worden aangegeven of onderliggende mappen al dan niet moeten worden meegenomen, als u een folder vol bestanden aanpast. Als het programma bevalt, is de aanschaf van de Plus-versie het overwegen waard. Tegen betaling van 16 euro krijgt er daarmee veel extra opslag­mogelijkheden bij.

Met Easy Image Modifier kunt u snel grote hoeveelheden foto’s bewerken.

Easy Image Modifier 3.0

Freeware

Taal Engels

Download 375 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 43 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: Easy Image Modifier 3.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.