Een agenda die gewoon leuk is

Door: robin-smit | 15 september 2012 13:04

Review

In de AppStore zien we voldoende digitale agenda's langskomen die allemaal beweren dat ze het beste design combineren met het beste overzicht en een supersnelle navigatie. Wat echter vaak wordt vergeten is dat een agenda ook gewoon heel leuk kan zijn.

De makers van OORcal hebben dit goed begrepen en brachten een iPhone agenda op de markt waarin dagelijks de foto van een andere artiest als achtergrond wordt weergegeven. OORcal is een app die afkomstig is van de makers van de bekende muziek app OOR.

OORcal importeert automatisch al je afspraken uit de standaard agenda op je iPhone. Afspraken worden weergegeven als een lijst per dag. Om een iets breder overzicht te geven wordt er naast de afzonderlijke dagen aangegeven hoeveel afspraken er op die dag zijn gepland. Een duidelijke week- of maandweergave mist de app helaas, waardoor deze niet aan te raden is voor personen die overzicht erg belangrijk vinden. Het toevoegen van nieuwe afspraken gaat eenvoudig. Hierbij heb je zelf nog de mogelijkheid om afspraken op categorie in te delen.

Ondanks dat OORcal dagelijks een nieuwe artiest uitlicht, is het helaas niet mogelijk om in de app bijvoorbeeld muziek van die artiest te beluisteren. Hiervoor word je doorverwezen naar Spotify.

Kortom

OORcal is een leuke agenda die elke dag een andere artiest in het zonnetje zet. Qua overzicht laat de app wat steekjes vallen, maar voor iemand die niet al te veel leeft op een agenda is OORcal goed bruikbaar.

0 Reactie(s) op: Een agenda die gewoon leuk is

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.